Prima editie a showului „Romanii au talent” de la Pro tv a insemnat si primul scandal care a avut-o in prim plan pe Mihaela Radulescu: aceasta a vrut sa iasa in evidenta cumva si, obsedata fiind ea insasi de silueta, le-a jignit pe doua concurente facandu-le „grase”. Crina Catinean si Stefania Oltean sunt tinerele care au trecut prin momente jenante la preselectiile „Romanii au talent” iar ele au si recunoscut ca nu atat observatia in sine le-a deranjat cat mai ales faptul ca toate reprosurile le-au fost aduse in direct, asa incat sa auda o tara intreaga parerea unei singure persoane despre formele lor fizice.Mihaela Radulescu le-a spus celor doua fete ca prestatia lor a fost ok dar ca la urmatoarea lor prezenta pe scena nu le mai accepta si nu le mai da „DA”,  daca nu le vede mai slabe cu cel putin 5 kilograme. A urmat atunci un schimb de replici cu Andra Maruta, si ea jurata, aceasta din urma luandu-le apararea celor doua adolescente. Raduleasca insa nu s-a lasat si a tinut-o pe a ei: „Sunteti foarte elastice, dar daca nu slabiti 5 kilograme pana in etapa viitoare, nu treceti de mine. V-am spus un adevar. Tie-ti plac dansatoarele grase ? (se adresa Andrei n.r.) Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior?”, le-a spus Mihaela Radulescu celor doua fetite care tocamai isi terminasera numarul.
 
Cum-arata-acum-balerinele-pe-care-Mihaela-Radulescu-le-a-facut-grase--Vezi-daca-au-reusit-sa-slabeasca-
 
Desi urmeaza sa vina din nou in fata juriului de la „Romanii au talent”, cele doua gimnaste nu au reusit sa dea jos kilogramele in plus, insa castiga concursurile la care participa pe banda rulanta. Potrivit wowbiz.ro, tinerele au fost luna trecuta la un concurs de dans care a avut loc la Bucuresti, unde au si castigat locul 1.
 
Gimnaste
 
Ramane de vazut cum va reactiona Mihaela Radulescu atunci cand le va avea din nou in fata pe cele doua tinere in apararea carora au venit mii de oameni de specialitate, telespectatori si….rezultatele obtinute.
Citeste si...  Mihaela Rădulescu a sărit în braţele paraşutistului spaţial. Cât va dura relaţia?