Parfumul ne definește și transmite un mesaj important despre noi, chiar dacă de multe ori nu ne dăm seama de acest lucru. Parfumul trebuie să fie ales în funcție de trăsăturile personalității noastre pentru a ne reprezenta cât mai bine și pentru a ne pune în evidență. În momentul în care purtăm un parfum tester care ne reprezintă, acesta ne dă o stare de bine și are și un efect pozitiv asupra celor din jurul nostru. Iată ce tip de parfum ți se potrivește în funcție de personalitatea ta!

Parfumuri florale pentru persoanele romantice

Persoanele romantice, sensibile, vor prefera întotdeauna parfumurile florale și aromele de iasomie, trandafir sau crin. Un astfel de parfum tester va scoate în evidență firea romantică și comportamentul delicat al persoanei care îl poartă, atrăgând și atenția celor din jur prin eleganță și rafinament. Un parfum tester floral poate scoate în evidență orice ținută, indiferent dacă este una casual sau una elegantă.

Parfumurile florale sunt recomandate și femeilor de afaceri, care sunt pregătite oricând să își asume riscuri și să se auto-depășească. Un parfum floral îți va face remarcată prezența în momentul în care ai intrat în cameră, la o ședință sau o întâlnire de afaceri.

Parfumuri orientale pentru personalități puternice

Parfumurile lemnoase, bogate în rășini și condimente orientale sunt perfecte pentru personalitățile puternice. Un astfel de parfum nu îți scoate doar trăsăturile de personalitate în evidență, ci îți dă și încredere în forțele proprii și te ajută să treci peste orice obstacol. Parfumurile puternice sunt recomandate a fi purtate în mod special la ținutele elegante și la evenimentele de gală, acolo unde vrei să atragi atenția celor din jurul tău. Cu toate acestea, este indicat să eviți parfumurile intense pentru ținutele de zi cu zi pentru că reacția celor din jur, mai ales a celor care sunt sensibili la parfum, s-ar putea să nu fie una prea plăcută. Parfumurile lemnoase sunt recomandate și pentru persoanele perfecționiste și extroverte, care iubesc să socializeze și să își petreacă timpul liber în prezența celorlalți.

Persoanele ambițioase, cu spirit de lider, preferă de multe ori și aromele citrice, uneori mult prea intense, pentru că se potrivesc perfect cu personalitatea lor dominantă. Dacă și tu te încadrezi în această categorie, ai grija ca parfumul ales să nu fie mult mai agresiv astfel încât să îți saboteze planurile.

Parfumuri fresh pentru persoane active

Persoanele care nu pot sta locului și care se implică în multe activități fizice, preferă parfumurile fresh, cu arome verzi, ușoare, care nu deranjează în momentul în care faci sport. Un parfum tester fresh te va face să te simți bine în pielea ta și să dai totul pentru a-ți depăși limitele. Dacă ești adeptul petrecerii timpului în natură, în multe plimbări sau drumeții, parfumul potrivit este cel care are la bază arome citrice, cum ar fi grapefruit, lămâie sau bergamotă.

Pentru persoanele extroverte, cea mai potrivită aromă este cea de vanilie. Specialiștii susțin că deși se spune că vanilia reprezintă persoanele care nu au o personalitate atât de puternică sau de accentuată, ea este preferata celor care abundă de energie și de viață, a celor care iubesc să își reîncarce bateriile în prezența altor oameni. O altă aromă preferată de persoanele dornice de aventură este iasomia, aceasta având capacitatea de a-ți scoate și mai mult în evidență personalitatea.

Acum îți va fi mult mai ușor să alegi parfumul în funcție de trăsăturile tale de personalitate. Găsește cel mai potrivit parfum și lasă-l să vorbească pentru tine!

 

Citeste si...
Vezi destinațiile unde românii au ales să petreacă de 1 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.