Decesul lui Davide Astori, survenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, a șocat lumea fotbalului. Vedetele sportului-rege nu au întârziat să-și manifeste regretul pentru trecerea în neființă a căpitanului Fiorentinei.

Foarte multe mesaje au fost postate de fotbaliști sau de cluburile de fotbal pe rețelele de socializare. “Sunt șocat de vestea morții lui Davide Astori. Îmbrățișări familiei sale și clubului Fiorentina. Odihnește-te în pace, căpitane!”, a scris pe Twitter Sergio Ramos, fundașul și căpitanul lui Real Madrid.

“Sunt șocat și fără cuvinte în fața acestei tragedii. Sunt alături de familia și de prietenii lui Davide Astori”, a scris pe Twitter și Francesco Totti, fostul coleg de la AS Roma. ”Astăzi nu mai există culori, doar durere. “Juventus transmite condoleanțe familiei și clubului lui Davide Astori”, a fost mesajul postat pe aceeași rețea de socializare de gruparea din Torino.

Citeste si...
Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea DNA de arestare preventivă, în cazul soţiei lui Marcel Puşcaş. Judecătoarea, în arest la domiciliu

“Nu există cuvinte. Ciao, Davide Astori”, a scris Cristi Chivu, tot pe Twitter. “Toate gândurile mele merg spre familia lui Davide! Odihnește-te în pace, căpitane!”, a postat Adrian Mutu, pe Instagram. “Nu pot să cred, am sperat să nu fie adevărat. E cea mai tristă veste. Vei fi mereu căpitanul nostru și un mare prieten adevărat. Cele mai calde gânduri ale mele merg către familia lui Davide și către Fiorentina. Adio, prieten drag”, a scris Ianis Hagi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.