Un filmuleț postat pe facebook arată cum doi muncitori inspectau o crăpătură în acoperișul stationului din Craiova, recent inaugurat. Primăria, însă neagă faptul că ar exista o ruptură și susține că era vorba despre o „intervenție planificată”

O filmare postată pe facebook, care surprinde doi muncitori urcaţi într-o nacelă, care inspectează ceea ce pare o crăpătură la acoperişul noului stadion din Craiova a devenit virală, însă autorităţile susţin, vineri, că nu este vorba despre vreo defecţiune, ci despre „o intervenţie planificată”.

„Este vorba despre o intervenţie planificată, la rostul de dilatare. Aceeaşi operaţiune se va desfăşura şi în spatele stadionului. Acoperişul are două rosturi de dilatare, unul în faţă şi unul în spate. Astă vară, apăruse un decalaj, iar lucrările au fost făcute acum de firma care a construit stadionul. Cel mai probabil, au constatat că garnitura pe care ei o montaseră este prea mică pentru această dilatare, din calcule n-a ieşit cum trebuie, şi ca să remedieze, au montat una mai mare”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Lucian Prejbeanu.

Citeste si...
Premierul Ponta face galerie Stelei în finala Cupei României

 

Stadionul din Craiova 1 martie 2018

Al doilea şliț a lu' "Ozeneu' " lu' Pamblicutza !Azi fu 1 martie, mărțișorul de, …fu frig, ger rău, după viscol, fu zăpadă multă .Fu dom' primare cu toată presa și toți argații după dânsul, fură la stadion și la plimbare prin oraș, ca tot omu' .Da nu văzură ei ce făcu OZN-ul lu duamna Olguța, ce făcu OZN-ul, ma fraților .OZN-ul mai făcu un șliț și de data asta chiar în fațăAșa … că tot e 1 martie și urmează ziua femeii.https://www.youtube.com/watch?v=Sp4Tx34HRKs

Publicată de Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei pe Joi, 1 martie 2018