Gigi Becali este cunoscut pentru actele sale de binefacere. O familie cu un copil paralizat și care a rămas fără casă a povestit cum a fost ajutată de omul de afaceri.

Familia Stoian a fost greu lovită de soartă. Drama acestora a început în urmă cu 18 ani, atunci când fiul lor, Daniel, a fost diagnosticat cu tetraplazie spastică și nu a mers niciodată.

Anul trecut, mama acestuia, Lăcrămioara Stoian a stat ore în șir în fața palatului lui Gigi Becali, cel care a avut parte de pelerini la poarta casei sale de Bobotează.

Gigi Becali, care a ajutat și o tânără aflată în scaunul cu rotile, nu a rămas insensibil la drama familiei Stoian, care a rămas și fără casa din Poiana Câmpina, care s-a dărâmat din cauza stării de degradare, potrivit stirilekanald.ro.

Omul de afaceri le-a dat bani ca aceștia să poată închiria o cameră unde să locuiască. Le-a plătit chiria pe două luni.

 “Dacă nu era domnul Gigi Becali muream de frig, în stradă, cu soția și copiii. Dânsul ne-a dat bani să ne luăm o cameră cu chirie. Ne-a plătit chiar pe două luni. Suntem 5 suflete într-o cameră, într-un cămin de nefamiliesti. Plătim 800 de lei pe luna că să aveam un acoperiș, un loc cald pentru copii. Casa pe care o aveam la Poiana Campina s-a dărâmat, a căzut pe noi, iar acum încercam să o ridicăm din nou.  

 Noi asta ne dorim, să facem casă pentru copii, dar nu avem bani de materiale. Soția mea e pensionată pe caz de boală, are insuficiență renală și e pe dializă, iar fiul s-a născut așa, cu tetrapareză spastică și e paralizat. În afară de asta mai avem doi copii. E greu, dar asta ne este crucea. Măcar două cameră să reușim să ridicăm, să nu mai stăm cu chirie, cu copiii, că băiatul are nevoie de îngrijire specială”, a declarat capul familiei, Cornel Stoian.

Citeste si...  Gigi Becali, "flower-power". Ce le-a spus patronul Stelei judecătorilor