Vara aceasta a fost una destul de fierbinte pentru Victor Slav (38 de ani), care a trecut atât prin schimbări în cariera de televiziune cât şi în viaţa particulară. Click! a stat de vorbă cu prezentatorul despre noutăţile din cariera sa și pentru a afla cum reușește să se împartă între Anda Adam și Bianca Drăgușanu, cele două foste iubite din viața lui.

Ai avut o vară plină de schimbări, ai trecut de la „Wowbiz” la „Vulturii de la miezul nopţii”, la Kanal D…

Victor Slav: Poţi să spui şi aşa. Am putea spune că o etapă s-a terminat şi o alta a început. Mai bine aşa.

Anda Adam şi Victor Slav
 
Cum e noua etapă? Şi nu mă refer doar la emisiune ci şi la viaţa ta…

Victor Slav: O să vadă toată lumea, de vineri, de la ora 23.15. O etapă foarte frumoasă, un show de divertisment, pur, fără niciun can-can…

Pai am putea spune că avem un can-can încă din prima ediţie: te-ai apucat de cântat şi ai cântat o piesă cu Anda Adam, fosta ta iubită…

Eu cânt din copilărie, am fost la Palatul Copiilor şi şoimilor patriei de când am fost foarte mic, deci am cântat şi am făcut dansuri de atunci. N-am cântat o piesă cu Anda Adam, I-am interpretat pasajele prietenului Alex Velea dintr-o piesă a lor.   

Citeste si...
Actuala-i tinerică, dar fosta-i mai frumuşică!

Ţi-ai luat puşcă?

Victor Slav: Mă întrebi pentru că Sofia Natalia, tot creşte şi am şi pus un status de genul acesta pe reţelele sociale, pentru când se va face mare cea mică. Nu m-am decis la ce model, mai văd, mai testez. Dar trebuie să iau cu lunetă, ca să văd cel mai bine de la distanţă.

Cât timp petreci cu micuţa?

Victor Slav: Cam în fiecare zi încerc să petrec cu ea. Doar în zilele în care poate nu am cum, când am filmare, repetiţii, probe, şedinţe, poate atunci să nu fim împreună. În rest ajung în fiecare zi şi stau cât pot, 4-5 ore.

Ea stă cu Bianca Drăguşanu, mama fetiţei tale…

Victor Slav: Da, stă cu mama ei. Merg des la ea!

Relaţia dintre tine şi Bianca cum mai e?

Victor Slav: Relaţia noastră e exact cum trebuie să fie între o mamă şi şi un tată pentru fiica lor.

Cum stai cu dragostea?

Victor Slav: Cred că v-am obişnuit să fiu discret, însă a fost o conjunctură… şi nu am putut să fiu discret şi diplomat, cum sunt eu dealtfel, Stau bine cu dragostea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.