Dinamovistul Giani Kiriţă s-a întors în România după 4 luni petrecute în Republica Dominicană, la concursul ”Exatlon” transmis de Kanal D. Fostul fundaş a dezvăluit pentru ProSport cum a primit vestea că Dinamo va juca în play-out-ul Ligii 1 Betano, după ce a pierdut meciul disputat la Giurgiu.

Pe 24 februarie, în momentul desfăşurării meciului împotriva Astrei, încheiat cu scorul de scor 2-0, dublul campion al României cu Dinamo se afla în mijlocul concursului din Republica Dominicană.

”Eram în Dominicană şi a fost cea mai tristă zi din viaţa mea. Dintr-o producţie de 500 de persoane au fost şi dinamovişti, şi mi-a şoptit un băiat la ureche: ”Uite, Giani, ce ni se întâmplă”. Aia chiar a fost cea mai tristă zi, şi crede-mă că nu merităm aşa ceva”, a declarat, în EXCLUSIVITATE pentru Pro Sport, fostul jucător dinamovist

Citeste si...  Giani Kiriţă s-a afişat cu o puştoiacă la plajă

După ce, în urmă cu aproape şapte luni afirma pentru Telekomsport că Ionuţ Negoiţă nu ştie ce înseamnă Dinamo, iar în ultimul timp a apărut varianta ca suporterii să preia clubul, fostul fundaş al lui Bursaspor merge pe varianta unui investitor.

”Important e, până la urmă, soluţia de mijloc, e să vină cineva care să investească la Dinamo, asta e cea mai bună soluţie”, a mai punctat dinamovistul.