Dinamovistul Giani Kiriţă s-a întors în România după 4 luni petrecute în Republica Dominicană, la concursul ”Exatlon” transmis de Kanal D. Fostul fundaş a dezvăluit pentru ProSport cum a primit vestea că Dinamo va juca în play-out-ul Ligii 1 Betano, după ce a pierdut meciul disputat la Giurgiu.

Pe 24 februarie, în momentul desfăşurării meciului împotriva Astrei, încheiat cu scorul de scor 2-0, dublul campion al României cu Dinamo se afla în mijlocul concursului din Republica Dominicană.

”Eram în Dominicană şi a fost cea mai tristă zi din viaţa mea. Dintr-o producţie de 500 de persoane au fost şi dinamovişti, şi mi-a şoptit un băiat la ureche: ”Uite, Giani, ce ni se întâmplă”. Aia chiar a fost cea mai tristă zi, şi crede-mă că nu merităm aşa ceva”, a declarat, în EXCLUSIVITATE pentru Pro Sport, fostul jucător dinamovist

Citeste si...  FRAUDĂ de PROPORȚII - 601 persoane, între care medici, puse sub acuzare în cea mai mare fraudă din istoria sectorului medical american. Daune uriașe

După ce, în urmă cu aproape şapte luni afirma pentru Telekomsport că Ionuţ Negoiţă nu ştie ce înseamnă Dinamo, iar în ultimul timp a apărut varianta ca suporterii să preia clubul, fostul fundaş al lui Bursaspor merge pe varianta unui investitor.

”Important e, până la urmă, soluţia de mijloc, e să vină cineva care să investească la Dinamo, asta e cea mai bună soluţie”, a mai punctat dinamovistul.