Sindicaliștii de la Metrou solicită ministrului Transporturilor Răzvan Cuc demiterea directorului general al companiei Dumitru Șodolescu, în condițiile în care Consiliul de Administrație al Metrorex a demisionat la data de 4 iunie.

„În urmă verificărilor făcute de Corpul de Control al  ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, constatându-se ilegalitatea Consiliului de Administrație al Metrorex SA, membrii acestui consiliu, din care făcea parte și directorul general interimar Dumitru Sodolescu, și-au depus demisia la data de 04.06.2019. Constatăm cu stupoare că până la oră actuală directorul general interimar Dumitru Șodolescu își exercită funcția în continuare deși nu îndeplinește condițiile și așa cum am menționat mai sus a fost și membru al Consiliului de Administrație, conform Mediafax.

Citeste si...  Vești rele de la hidrologi! S-a prelungit codul galben

Ne adresăm pe această cale ministrului transporturilor Răzvan Cuc să ia măsurile care se cuveneau până acum și să elibereze din funcție directorul general interimar așa cum a făcut-o și cu Consiliul de Administrație, pentru a intră în legalitate.

Totodată l-am ruga pe ministrul transporturilor Răzvan Cuc să facă o trecere în revistă a evenimentelor care au avut loc în metrou”, arată comunicatul USL Metrou.