Cristina Rus a tinut sa transmita sambata dimineata un mesaj tuturor celor care o cunosc, iar acesta are legatura si cu sotul ei care se afla dupa gratii.

Cristina Rus

In ziua in care Dragos Balteanu, sotul ei ,a fost incatusat, Cristina Rus s-a dus la biserica la care s-a maritat, ca sa se roage. Cantareata pare ca a ajuns la capatul puterilor si le cere oamenilor sa ii ierte pe cei care gresesc.
Pace, Dragoste, Bucurie, Sanatate, Intelepciune, buna intelegere sa avem cu totii, dragii mei. Nu uitati ca sunteti creati buni. Iubiti-va unul pe altul si respectati-va. Alegeti sa traiti frumos, in bunatate. Daca cineva va greseste, iertati-l. Ca si Dumnezeu Tatal sa va ierte pe voi. Fiti buni unii cu altii. Cine este drept si fara de pacat in fata Lui Dumnezeu? …Nu judecati omul chiar daca il cunoasteti, rugati-va popor crestin ca sa aveti somn noaptea!”, a scris Rus pe un site de socializare.

Dragos Balteanu a fost arestat la sfarsitul anului trecut in în dosarul privind manipularea pietei de capitalei si delapidarea societatilor de investitii financiare.

Citeste si...
Ce pret a "platit" Nicolle Stanese pentru a putea prezenta romanilor Eurovision-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.