Schimbări de proporţii la Acces Direct! Vacanţa de vară s-a încheiat şi pentru gazdele emisiunilor de divertisment, care de săptămâna viitoare revin pe sticlă. Simona Gherghe se întoarce şi ea în platoul emisiunii, dar nu va mai prezenta singură, ci alături de un nou coleg. Anunţul a fost făcut chiar de vedeta Antena 1, în urmă cu puţin timp. Se pare că cel care va fi co-prezentator este un cântăreţ celebru, care nu este deloc străin de lumea televiziunii.

Toamna vine cu schimbări în mai toate grilele televiziunilor. Unele emisiuni au dispărut complet, fiind înlocuite de proiecte noi. Şi la capitolul vedete regăsim ceva modificări. Numele celebre au fost puse pe tuşă, altele şi-au anunţat plecarea sau au bătut palma cu trusturile concurente. După plecarea Mihaelei Rădulescu de la „Românii au talent” şi înlocuirea ei cu Mihai Petre, până nu demult la Antena 1, o altă schimbare s-a produs tot la staţia din Băneasa. La emisiunea Simonei Gherghe a fost adus un co-prezentator. Anunţul a fost făcut chiar de gazda show-ului, care încă profită de ultimele zile de vacanţă, în Italia.  

 

„Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forțe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spun cine. Îmi doream de mult un partener de prezentare și iată că, acum, împărtășesc cu voi această veste. O să-i aflați numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care știu că vă place tare, cât și mie, și sunt convinsă că nouă formulă o să vă surprindă și-o să va încânte”, a scris Simona Gherghe pe contul ei de socializare. Vedeta va reveni pe post din 27 august alături de noul ei coleg. Printre numele vedetelor care îi vor ţine companie prezentatoarei a fost vehiculat şi cel al lui Alex Velea (34 de ani). De altfel, cântăreţul a fost văzut în ultima zi a emisiunii înainte de vacanţa de vară, când ar fi venit la negocieri. În plus,Velea, care până acum figura în grila angajaţilor de la „Bravo, ai stil”, ar fi într-o pauză de la „Divizia Sexy”, iar acum ştim şi adevăratul motiv. Aşa cum Click! deja a anunţat „Bravo, ai stil” este una dintre producţiile pe care patronii turci nu au mai mizat pentru toamnă din pricina audienţelor slabe, comparativ cu investiţia uriaşă.    

Citeste si...  Cum a devenit prietenul premierului maghiar Viktor Orban cel mai bogat om din Ungaria. Acum 10 ani era doar un instalator de gaze