„Am câştigat 100.000 € din prostituţie, dar i-am cheltuit pe droguri!”

naomi

Naomy va încerca să strălucească azi, pe scena finalei naţionale a Eurovision, alături de alţi 11 solişti de calibru, toţi mânaţi de dorinţa de a reprezenta România la marea competiţie din Danemarca. A primit felicitări şi de la duşmani pentru performanţa de a ajunge până aici, însă solistul transsexual nu mai simte nici o bucurie lăuntrică. E prea târziu. Are 36 de ani. Visa ca talentul vocal nativ să-i fie recunoscut pe când avea 20 de ani, când toate gândurile şi energia şi le-a investit în muzică şi când dădea din coate să ajungă în faţă. N-a fost să fie când şi-a dorit. În urmă cu patru ani, sătulă de înfrângeri, a părăsit România şi a ajuns să se prostitueze. A lucrat în mai multe bordeluri din Germania. A câştigat bani cât să-i învârtă cu lopata, dar i-a prăpădit pe droguri.

Naomy, personajul poate cel mai hulit sau apreciat pentru curajul de a recunoaşte că e transsexual, a vorbit despre muzică şi viaţă, despre dragoste şi ură, bucurii şi înfrângeri, bani şi sărăcie. A fost abandonată la naştere de mama sa şi a ajuns la un orfelinat. Ştie să împartă un codru de pâine cu cineva mai sărac. Dar îi oferă şi celui bogat un dumicat din puţinul lui, căci poate pofteşte.

În ultimii ani, solistul transsexual a dispărut din ţară, sătul de critici. A făcut multe lucruri de care nu este mândră: “Mereu am visat să fac muzică. Ştiu că am voce, merit să fiu în finala Eurovision. Nu sunt o maimuţă care vrea pe scenă. De aceea am şi părăsit România, în urmă cu patru ani. Dar unde era să mă duc? Sunt transsexual. Aşa că m-am angajat în câteva bordeluri din Germania, unde am văzut şi am făcut lucruri care nu-mi fac onoare. Dar n-aveam încotro. M-am prostituat. Câştigam şi câte 1.000 de euro pe zi, dar mulţi îi dădeam pe droguri. Căutam drog de calitate, ca să nu-mi distrug vocea. Mă ameţeam de tristeţe că n-am reuşit în muzică”, şi-a început Naomy povestea despre viaţa de peste graniţă.

În cei patru ani în care a practicat cea mai veche meserie din lume, Naomy a câştigat cam 100.000 de euro. Şi recunoaşte că dacă ar fi avut puţină înţelepciune, ar fi pus şi ceva deoparte, ca să-şi ia o casă.

Dar banii s-au dus pe prostii: “Când tragi cocaină te simţi în al nouălea cer. Mi-a făcut bine să uit de tot şi de toate. Drogurile sunt foarte scumpe în Germania, dădeam cam 500 de euro zilnic pe câteva grame. Nu puteam trăi fără ele, îmi dădeau putere ca să pot lucra în bordel, ca să nu realizez ce nebunie e acolo”.

Viaţa în “puff” a marcat-o profund, clienţii având preferinţe bizare. “Trăiam în nişte camere semiobscure. Când vedeai lumina zilei, te dureau groaznic ochii. Eram 21 de transsexuali în bordel. Venea clientul prin fiecare cameră şi alegea. Eu aveam succes, pentru că n-am muşchi, nu arăt a bărbat. Câştigam bine. Unii voiau să facem sex fără prezervativ, dar de la uşă şi până în pat îi convingeam să ne protejăm. Şi sex oral făceam cu prezervativ, ca să numi distrug vocea, să nu contractez boli. Unii aveau dorinţe sadomaso. Voiau să îi leg cu lanţul de gât şi să-i plimb prin clădire, în patru labe, sau să le torn ceară fierbinte pe testicule, să îi bat, să îi înjur, să îi scuip. Erau fericiţi. Mulţi aveau familii acasă. La un moment dat însă, m-am săturat de toate astea, parcă m-am trezit dintr-un somn adânc, voiam altceva, aşa că într- o seară am fugit din bordel, am lăsat acolo o datorie de 1.000 de euro. Am plecat în Elveţia, unde locuiesc şi acum. Cânt într-un bar de seară, dar nu mă mai prostituez. Măcar fac ce-mi place, muzică. Turiştii adoră piesa «Salcia», a lui Horia Moculescu, o cânt în fiecare seară. Câştig bine, în jur de 2.500 de euro”, ne-a mai dezvăluit Naomy.

E încântată că se află în finala naţională Eurovision, dar nu fericită: “Performanţa asta a venit târziu pentru mine, mult prea târziu. Abia după două zile de la aflarea veştii parcă am realizat ce mi s-a întâmplat, tot nu credeam. Mă gândeam că o să fiu contestată, că va urma vreo nenorocire. O să fac tot posibilul să mă prezint onorabil azi, pe scena din Braşov, ca să rămână oamenii cu o amintire plăcută”.

Naomy a plâns adesea în timpul interviului, dar zâmbetul îi revenea brusc în momentul în care căţeluşa sa, Baby, i se cuibărea la piept: “O am de patru ani, nu plec nicăieri fără ea. Mă înţelege, mă iubeşte, dormim pe aceeaşi pernă. De dragul ei m-am lăsat de droguri. Mi-era frică să nu lingă cocaina de pe jos, că îmi mai cădea. Trăgeam şi jointuri, dar mă ascundeam în baie. M-am trezit că venea în dreptul uşii, deşi era închisă, şi adulmeca. O ameţea şi pe ea fumul. M-am speriat, n-am vrut să moară. Aşa că m-am lăsat. Acum fumez doar ţigări, cam un pachet pe zi. Am zis că mă las şi de astea, că dăunează vocii. Baby e viaţa mea, când o muri ea, o să mor şi eu”.

S-a născut bărbat, dar încă din adolescenţă s-a simţit femeie. Solista a scăpat de părul de pe corp şi de pe faţă cu ajutorul tratamentelor cu laser, dar şi al celor hormonale. I-au crescut sânii. “Anul acesta sper să devin femeie pe de-a-ntregul, mă voi opera în Thailanda. Intervenţia chirurgicală costă 7.000 de euro. Oricum nu mai am nevoie de bărbăţie, pentru că nu mai mişcă nimic în chiloţi. Tratamentul hormonal a dat roade, nu mai am erecţie, testiculele s-au atrofiat”, a spus Naomy.

În competiţia care se va difuza azi, la TVR 1, de la ora 20.30, artiştii care se luptă pentru a ne reprezenta la Eurovision vor urca pe scenă în următoarea ordine: Paula Seling & Ovi, Bere Gratis, The dAdA, Relu & The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renee Santana feat. Mike Diamondz, Ştefan Stan and TeddyK, Naomy, Mirela Boureanu Vaida, Şăl.

 

Citeste si...
Jurnalist de la Rise Project, prins cu droguri asupra lui