Gina Pistol, deşi este prezentatoarea reality-show-ului Asia Express, nu trăieşte cu adevărat un vis. Aceasta a întâmpinat câteva probleme la care nu s-ar fi gândit niciun moment.

Aventura Asia Express va fi difuzată la Antena 1, începând cu primăvara aceasta şi va avea ca participanţi câteva dintre cele mai cunoscute vedete autohtone. Prezentatoarea show-ului, Gina Pistol, are o problemă cu mâncarea. Aceasta a crezut că va avea mâncare din plin şi se va înfrupta din multe fructe exotice, însă s-a înşelat.

,,Când am plecat de acasă m-am gândit că o să mănânc multe fructe. Într-adevăr, în Vietnam am avut ocazia, dar pentru că suntem mereu pe drum acum mâncăm doar sandvișuri și…orez. Orez dimineața, la prânz și seara”, a declarat Gina Pistol.

Citeste si...  Tăriceanu: „Trebuie să ne luăm democrația înapoi. Noua Securitate are doi părinți: Traian Băsescu și Klaus Iohannis”

Recent, Gina a mărturisit faptul că a fost întotdeauna atrasă de această parte a lumii şi de cultura asiatică şi că în sfârşit i se îndeplineşte un vis.

„Voiam să vizitez oricum Asia şi pentru că nu sunt atrasă de zonele turistice, mi-aş fi dorit să o descopăr mai altfel – partea rurală, rustică, să fiu în natură sau să văd cum trăiesc localnicii”, a declarat Gina pentru Click!