Showbiz, Stiri

Cu ce face senzaţie Andreea Esca!

Andreea Esca le-a înebunit pe toate gospodinele cu… o reţetă culinară

andreea_esca_port_popular_e1368694600461_25447300_74555400

Cine s-ar fi asteptat ca o simpla tarta cu praz sa devina noua obsesie culinara a Facebook-ului autohton? Insa, cand bucatareasa este tocmai Andreea Esca, orice recomandare din partea ei devine cu siguranta un hit.

Totul a inceput in urma cu o saptamana, cand Andreea si-a anuntat fanii de pe Facebook ca urmeaza sa prepare o tarta cu praz, preferata fiicei sale, Alexia. In aceeasi seara, vedeta de televiziune a mai postat inca o poza cu Alexia, care a apelat la o metoda ingenioasa pentru a evita sa o usture ochii din cauza prazului: ochelarii de scafandru. Aceasta poza a strans nu mai putin de 8.800 de like-uri, foarte multi dintre fanii vedetei laudand istetimea Alexiei, dar si faptul ca o ajuta pe mama ei in bucatarie.

1384296_523742761040750_2029763208_n.jpg2

Induplecata de rugamintile fanilor sai, dar si de intalnirea cu o doamna insarcinata, care a dorit sa stie reteta tartei cu praz, Andreea a cedat si a decis sa imparta tuturor secretul ei.

„Ingrediente: 1 aluat de foietaj (nu foi de placinta), 30 g cascaval ras, 700 g de praz, 30 g de unt, doua oua, 15 cl smantana lichida, 12 lingurite de „cumin moulu” (chimion macinat – am gasit la Mega Image), sare si piper.

Prazul taiat in rondele se pune la calit in unt aproximativ 10 minute. In acest timp bateti ouale cu smantana si chimion, plus sare si piper. Intindeti aluatul intr-o tava de tarte. Turnati apoi prazul calit si preparatul din oua si smantana si presarati cascavalul ras deasupra. Puneti la cuptor (preincalzit), la 180 grade, timp de aproximativ 25 de minute.

Tarta poate fi servita cu smantana… Pofta buna!”

 

blank