Jurnalistul CTP text incisiv privind scandalul anchetării Laurei Codruța Kovesi de Secția de Investigare a Magistraților e birocratică și inutilă.

CTP, in cazul Kovesi „E păcat să auzim sentințe disparate, date de domnul hoț Ghiță din Belgrad, de doamna hoață Udrea din Costa Rica sau de domnul hoț Nicolae Popa FNI, jefuitorul a 300.000 de cetățeni (doamna hoață Bica și domnul hoț Mazăre din Madagascar produc, deocamdată, o tăcere acuzatoare – îi așteptăm să își dea verdictul).

Întâlnirile EHEE! ar putea avea loc prin teleconferință la televiziunile poporului revoltat, Varanul TV, Ghiță1 TV și Ghiță2 TV, hoții etici și exilați putând să se pună de acord în legătură cu ce culoare avea rochia pe care o purta Kovesi când se ținea de gât cu Ghiță pe butoaie, precum și câți ani ar trebui să înfunde pușcăria fosta șefă a DNA – pe puțin 6, zice HEE Elena Udrea.

Citeste si...
PSD a făcut plângere reprezentanților liberali din Guvern: Ludovic Orban Bazagoni mai bine sar ocupa DNA de furăciunle PSD

Iată de ce Secția de Investigare a Magistraților e birocratică și inutilă. Ea ar trebui compusă doar din doamna Adina Independența Florea, care să treacă pe curat deciziile EHEE – Epitropia Hoților Etici din Exil!, scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.ro.