Cristina Ţopescu, jurnalista Antenei 3, a decis să ia măsuri după apariția mai multor articole neadevărate în mediul online. Cristina Ţopescu susâine că se va ajunge chiar și la judecată.

„Dragi colegi, daca va pot numi asa, de data asta e prea mult! Va dau in judecata pe toti cei care ati publicat porcaria asta. Imi atribuiti declaratii pe care nu le-am facut niciodata, din simplul motiv ca nu au nicio legatura cu realitatea. Nu mai aveti nici macar minimum de profesionalism de a va duce la sursa, adica la interviul pe care l-am dat Jurnalului National cu ani in urma, ca sa vedeti ca nu am spus asta niciodata ??? Nu mai aveti, se pare. De ce nu ma mir ? Nu sunt nici macar furioasa sau revoltata. Sunt doar, o data-n plus, dezamagita de halul in care a ajuns presa in Romania, presa, breasla din care fac si eu parte (lucru de care nu mai pot fi mandra de ceva timp, e adevarat). Da, e trist. Si, asa trista cum sunt, va voi da in judecata. Trebuie sa invatam sa platim cand punem oamenilor in gura lucruri pe care nu le-au spus niciodata. Lucruri grave, nu orice !”, scrie Cristina Ţopescu pe facebook.

Acest scandal vine după ce o ştire neadevărată a apărut în mediul online. Un interviu pe care vedeta Antenei 3 l-a oferit Jurnalului Naţional în 2009 ‘s-a rostogolit’ în presă acum, doar că de data aceasta cu mai multe erori. Cristina Ţopescu a vorbit despre problemele pe care le-a avut înainte de Revoluţie, dar nu a suferit agresiuni grave din partea autorităţilor de atunci.

La ce poveste se referă Cristina Țopescu că e fake news

Citeste si...  Fifor da din casa si spune ce a discutat Dragnea cu senatorii inainte de CEx

În anul 1989, cu doar câteva luni înainte de căderea regimului comunist, aceasta a dorit să treacă fraudulos frontiera pentru a ajunge în Germania, la mama sa, suspectă de cancer. Dar fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost prinsă și încarcerată.

Ispasirea pedepsei a durat doar 3 luni si cateva zile si a luat sfarsit imediat dupa Revolutie, insa trauma conditiilor mizere si a abuzurilor de care a avut parte in cele 4 penitenciare in care a fost incarcerata a urmarit-o pe Cristina Topescu peste tot. Aceasta declara, in urma cu cativa ani, ca a avut parte de conditiile de detentie ale infractorilor si tradatorilor de tara, dar si de multiple umilinte si insulte, printre care violul si bataia, care au facut-o sa isi dea seama ca este o femeie puternica, potrivit ciao.ro.

„Faptul că nu mai puteam pleca la mama mea, că nu mai eram un om liber nici din acest punct de vedere, ar mai fi fost cum ar fi fost, dar când mama mea s-a îmbolnăvit, suspectă fiind de cancer de pancreas, paharul s-a umplut de-a binelea. Având un oarecare simţ al aventurii, am hotărât că singura soluţie era, oricât de nebunească, să fug. A fost o teribilă ocazie de a cu­noaş­te pe propria piele regimul închisorilor ceau­­şiste”, a povestit fosta prezentatoare TV, citată de Jurnalul Național.

„Chiar dacă, pe perioada detenţiei, am avut şi mo­mente de disperare, deloc vizibile pentru cei care mă anchetau, am ieşit din aceste în­chi­sori mai puternică decât oricând. De-atunci ştiu că sunt un om foarte puternic, că greul îmi mobilizează resorturi interioare pe care nici nu le bănuiam. Aşa ni se întâmplă tuturor”, a mai spus Cristina Țopescu.