Sergio Ramos (33 de ani), căpitanul celor de la Real Madrid, se va căsători pe 15 iunie cu Pilar Rubio, iar evenimentul va avea loc la Sevilla. Sergio Ramos şi Pilar Rubio, care este cu 8 ani mai mare decât căpitanul Realului, vor avea parte de invitați de lux. Foști colegi ai spaniolului vor fi prezenți la nuntă, dar Cristiano Ronaldo nu a fost invitat!

Sergio Ramos a invitat la nunta sa adversari și foști coechipieri, printre care Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Roberto Carlos, David Beckham și Raul. Pe listă se află și Zinedine Zidane și Florentino Perez. Totuși, este surprinzătoare absența lui Cristiano, alături de care Ramos a jucat nouă ani la Real Madrid.

Plecarea la Juventus a lui Ronaldo a reprezentat ruptura dintre cei doi
Se pare că relația dintre cei doi s-a răcit după plecarea lui Cristiano la Juventus, dar niciunul dintre ei nu a făcut eforturi ca să remedieze situația. Sergio Ramos a fost foarte dezamăgit de decizia portughezului de a părăsi formația de pe Santiago Bernabeu.

Citeste si...  ărbătoarea lui Lionel Messi? Puţină răbdare! Cristiano Ronaldo se îndreaptă spre un record istoric

Și veteranul Iker Casillas este așteptat la nuntă, dar cel mai probabil va lipsi, din cauza infarctului suferit în urmă cu o lună, dar și problemelor de sănătate ale soției lui.

Ramos și viitoarea sa soție vor avea 500 de invitați la nuntă, iar ceremonia va avea loc la cea mai mare catedrală din orașul natal al lui Ramos.

Invitații se vor delecta cu o reprezentație live a trupei rock AC/DC, care va încasa aproximativ un milion de euro pentru concert.

Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo, palmares impresionant la Real Madrid
Sergio Ramos și Ronaldo au o listă impresionantă de trofee pe care le-au câștigat împreună pentru galactici:

real madrid , cristiano ronaldo , sergio ramos,