Juventus se află în turneul din China, iar fanii au luat cu asalt până și antrenamentele campioanei Italiei. Totul pentru Cristiano Ronaldo, care însă a avut un gest incredibil. Un fan a intrat pe teren la unul dintre antrenamente și s-a dus direct spre starul lui Juve, însă nu a apucat să ajungă la el pentru că vigilența forțelor de ordine și-a spus cuvântul.

În câteva secunde, o mulțime de jandarmi și polițiști au tăbărât pe suporter, însă, în timp ce îl imobilizau, Cristiano Ronaldo a găsit de cuviință să facă un gest total ciudat. Atacantul de 34 de ani a sărit, în glumă, în spatele unui polițist, iar acesta, pentru că s-a speriat, a fost la un pas să-l pedepsească pe portughezul de 100 de milioane de euro.

Citeste si...  Anchetă extinsă în cazul poliţistului pedofil. Eugen Stan, suspectat de alte 4 agresiuni

Ronaldo a izbucnit în râs, iar polițistul s-a oprit la timp. Fanul dornic de un suvenir cu Ronaldo nu s-a mai ales cu nimic și a fost imediat escortat afară din stadion.

Juventus, eșec în primul meci amical al verii
Maurizio Sarri a debutat cu un eşec pe banca lui Juventus – torinezii au pierdut primul meci oficial al verii la International Champions Cup, 2-3 cu Tottenham. Campioana Italiei a arătat bine în mai multe faze ale jocului, la golurile marcate de Cristiano Ronaldo şi Higuain, când combinaţiile au semănat cu cele de pe vremea când Pipita juca la Napoli.

Maurizio Sarri nu s-a supărat prea rău pe elevii săi deoarece există o diferenţă în privinţa stadiului de pregătire.