Cristian Borcea, fostul acţionar al FC Dinamo va fi eliberat din închisoare, decizia magistraţilor Tribunalului Ilfov fiind definitivă.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis, luni, eliberarea condiţionată în cazul fostului acţionar de la FC Dinamo, Cristian Borcea, decizia fiind definitivă, astfel că afaceristul va părăsi Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat din 2014, după ce a fost condamnat, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Cererea de eliberare admisă de Tribunalul Ilfov vine în condiţiile în care, până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată. În motivarea respingerii, magistraţi au precizat că timpul petrecut de Cristian Borcea în detenţie este insuficient şi că, deşi a spus că cei şapte copii au nevoie de tată, oricum el va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre minori.

Citeste si...  Surprize în lanţ la Bucharest Street Food Carnival: Chefi de talie mondială, concerte şi mâncare pentru toate gusturile

Tribunalul Ilfov amânase săptămâna trecută, pentru 2 iulie, pronunţarea în cazul cererii de eliberare condiţionată a fostului acţionar de la Dinamo.

Pe 2 mai, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cea de-a doua cerere de eliberare condiţionată. El mai depusese o cerere de eliberare condiţionată şi în decursul anului 2017, solicitare care i-a fost de asemenea respinsă. În motivarea respingerii, magistraţi au precizat că timpul petrecut de el în detenţie este insuficient şi că, deşi a spus că cei şapte copii au nevoie de tată, oricum el nu va locui cu vreunul dintre minori, ci cu mama sa.

Dinamovistul era încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.