Cristi Borcea a avut mari emoții azi, pentru că s-a judecat cererea sa de eliberare condiționată. Fostul oficial al lui Dinamo spera să fie lăsat în libertate, mai ales că îndeplinea condițiile, numai că judecătorii i-au respins apelul.

Cristi Borcea a fost condamnat la 8 februarie 2019 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia și a fost încarcerat la penitenciarul Rahova din București. Vestea condamnării l-a luat prin surprindere pe Borcea, în contextul în care fusese achitat în prima instanță.

Mai mult, fostul acționar al lui Dinamo a fost obligat să returneze și o sumă importantă de bani statului român. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape 1.000.000 de euro de la Cristian Borcea. Concret, potrivit deciziei instanței, Cristi Borcea trebuia să
plătească statului român suma de 957.107 de euro.

Cristi Borcea fusese eliberat condiționat în vara anului 2018, după condamnarea din Dosarul Transferurilor. Surse din cadrul Penitenciarul Rahova au spus că fostul acționar de la Dinamo a părut detașat în momentul în care a ajuns, din nou, după gratii. Mai mult, Cristi Borcea le-ar fi spus celorlalți deținut că și-ar mai dori un copil.

„A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii!

Citeste si...
L-ar putea scăpa copilul lui Pelinel pe Borcea de închisoare?

Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute. Le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unul cel puțin”, au povestit pentru Wowbiz, surse din cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul acționar de la Dinamo a fost încarcerat.

Câți copii are Cristi Borcea
Cristian Borcea are 7 copii făcuți cu 4 femei, dar în curând va crește numele urmașilor la 9! El a mai fost căsătorit de două ori până acum. Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are 3 copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican a rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). În urma relației cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, iar Valentina Pelinel i-a dăruit deja un băiețel, micuțul Milan-Cristian, şi e însărcinată cu gemene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.