Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, face tot posibilul să obţină mai multe zile de învoire. Pentru asta, fostul boss de la Dinamo a trecut la munca de jos.

cristi_borcea_20828900

Cristi Borcea lucreaza opt ore la spalatoria penitenciarului, dar si la atelierul de reparatii. Pentru a diminua o parte din pedeapsa, dar si pentru a obtine mai multe privilegii, Borcea incearca sa aiba o conduita impecabila dupa gratii, ba chiar a acceptat sa lase orice orgoliu deoparte si sa treaca la munca de jos. Astfel, au trecut mai bine de cinci luni de cand Borcea lucreaza la spalatoria inchisorii.

Sorteaza haine, le aranjeaza in masina de spalat, iar dupa ce sunt curate, le intinde, iar mai apoi le impacheteaza pentru a fi date inapoi detinutilor. Mai mult, el mai lucreaza si la atelierul de reparatii, cu jumatate de norma.

„Isi doreste sa fie alaturi de bebelusul nostru in primele sale zile de viata. Va primi o permisiune de cateva zile si la botez. Chiar daca nu este langa mine, ma sprijina asa cum poate. Il simt mereu alaturi de mine. Pentru el fac tot ceea ce pot, pentru el si pentru copiii nostri. Munceste acolo, da, stie sa faca orice, nu a fost intotdeauna avut si nu se da in laturi de la munca”, a declarat Alina Borcea.

Citeste si...  Iată cât de gravă este accidentarea lui Bourceanu și când va reveni pe gazon!