Omul de afaceri îi face declaraţii de dragoste Alinei, spunând că problemele i-au unit

Borcea  (2)

Încolţit în “Dosarul transferurilor”, Cristi Borcea (44 de ani) e măcinat şi de procesul pe care i l-a deschis fosta amantă. Simona V., de meserie avocat, îi cere lui Borcea recunoaşterea fetiţei pe care susţine că o au împreună.

Cristi Borcea și Alina dau asigurări că trec cu bine peste necazurile din ultima vreme. “Problemele din ultima perioadă ne-au unit! Eu şi Alina ne iubim mai mult ca niciodată”, ne-a dat asigurări, ieri, fostul şef de la Dinamo.

Aşa a ţinut el să spulbere zvonurile că se află în pragul unui alt divorţ, după cel cu Mihaela, din 2009. Chiar dacă acum vrea să convingă lumea că e băiat cuminte, trecutul îl ajunge din urmă pe Cristi Borcea.

Tată a patru copii din două căsnicii diferite, Borcea s-a trezit chemat în judecată de către Simona V., o avocată din Bucureşti cu care ar fi avut o relaţie amoroasă în trecut, din care a rezultat o fetiţă.

Neştiind ce să creadă, omul de afaceri s-ar fi destăinuit unui apropiat că nu va lua nici o decizie în privinţa puştoaicei până nu va efectua un test de paternitate. Până atunci, însă, pe 4 martie, el va primi verdictul în “Dosarul transferurilor”.

 

 

Citeste si...  ANDREEA BĂNICĂ, decolteu RĂVĂŞITOR. "Sună-mă!"