Cristi Borcea continuă să aibă un regim privilegiat la Poarta Albă. Fostul acţionar al lui Dinamo vorbeşte liber la telefon, are plasmă, mochetă şi calorifer electric în celulă.

borcea_m_crop_644x416_19110700

Cristi Borcea este un detinut de lux. Conform unui raport al Agentiei Nationale a Penitenciarelor, afaceristul se numara printre rasfatatii sortii, mai ales de cand celula sa a fost si renovata. Borcea are mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat si un calorifer electric.

Borcea a avut parte de tratament preferential si din partea gardienilor care, simpatizandu-l, i-au facilitat accesul la un telefon instalat special pentru el in zona spalatoriei in care ar fi trebuit sa lucreze ca sa isi reduca din pedeapsa. In plus, l-au lasat in celula parfumuri si alte produse la care alti detinuti nu aveau acces.

Toate acestea au ajuns la urechile sefilor de la Bucuresti si, din acest motiv, o comisie de la Asociatia Nationala a Penitenciarelor a venit sa investigheze situatia de la Poarta Alba.

„Desi s-au facut cercetari si li s-a pus tuturor in vedere ca niciun detinut nu trebuie sa fie favorizat, situatia nu s-a schimbat! Borcea este vazut mai mereu cu telefonul si pare sa nu fie deranjat de nimeni. Din contra, se poarta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat!”, spun surse de la fata locului.

Citeste si...  Fostul manager al echipelor de Formula 1 a făcut ravagii în Kenya cu... nevastă-sa!