Cristi Borcea (50 de ani), fostul președinte, dar și finanțator al lui Dinamo, nu poate sta departe de echipa sa de suflet. Omul de afaceri a decis să se implice din nou cu bani la gruparea din ”Ștefan cel Mare”, care traversează o perioadă delicată.

Reacția lui Cristi Borcea după ce s-a implicat iar financiar la Dinamo
Până când echipa de fotbal va intra pe mâna unui alt om potent financiar, dacă se va întâmpla asta, Borcea a fost de acord cu propunerea fiului său, Patrick (23 de ani), aceea de a cotiza pentru roș-albi.

Așadar, Cristi și Patrick Borcea au dat pentru Dinamo câte 1948 de euro și au deveni membri Elite. ”Este o mare onoare să fac asta, vă spun sincer”, a spus Borcea pentru Gsp.ro.

Reacție genială legată de presupusul ”tun financiar” dat de Borcea: ”Dacă ar ști și el, ar fi bine”
Victor Becali a ironizat declarația dată de Dumitru Dragomir cum că fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, ar fi dat lovitura din punct de vedere financiar cu o afacere de 70 de milioane de euro.

Citeste si...
COŞMAR pentru Cristi Borcea la Poarta Albă.

Dragomir a spus și că Borcea nu se gândește la o revenire în fotbal, lucru pe care l-a menționat în repetate rânduri și fostul acționar dinamovist.

Victor Becali: ”Dacă ar ști și domnul Borcea de ea, ar fi bine”

”Cum Dumnezeu să vină Pițurcă? Am auzit atâtea variante, că vine Badea, că vine Borcea. Eu nu cred o boabă. O fi fost și numele meu implicat. Dar dacă eu nu cred că era Borcea, înseamnă că nu cred nici de mine. Eu am stat cel mai mult cu Borcea.

Într-adevăr, suferă pentru Dinamo, dar nu se va mai întoarce. Domnul Dragomir știe mai bine. Am citit și eu că a făcut o afacere de 70 de milioane de euro, dacă ar ști și domnul Borcea de ea, ar fi bine”, a spus Victor Becali, la Realitatea Sportivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.