Va demisiona Crina de la Antena 1 din cauza Geaninei?!

Crina-Abrudan

Scandal mare pe holurile trustului Intact, zilele trecute! Crina Abrudan (35 de ani) i-a făcut un scandal monstru colegei sale, Geanina Ilieş (28 de ani), sub ochii întregii redacţii, acuzând-o că profită de actualele ei probleme sentimentale şi că şi-a “aburit” şefii să o promoveze la greu. Sătulă de problemele de la serviciu, Abrudanca intenţionează să părăsească acest loc de muncă.

vedete-abrudan-01_f6903e9787

Cele două colege de serviciu au fost rugate să nu se mai certe ca la piaţă, pe holurile Antenei 1, aşa că Geanina şi Crina au mutat cearta într-un birou. Iar încercarea superiorilor de a găsi o cale de împăcare între cele două ştiriste sportive s-a dovedit a fi un fiasco. Conform unor surse apropiate vedetei TV, Crina Abrudan a devenit practic de nerecunoscut după recenta despărţire de fostul fotbalist Gabi Popescu, care s-a îndrăgostit peste noapte de un fotomodel, şi, preţ de câteva săptămâni, ea a lipsit nemotivat de la birou.

Şefii au fost de acord, la cererea ei, ca blondina să prezinte doar ştirile sportive de după-amiază, refuzând turele pe motiv că e vedetă cu state vechi. Se pare însă că nici propria alegere nu i-a mai convenit şi şi-a amintit brusc de vechiul conflict avut cu Geanina Ilieş, care de ceva vreme a devenit preferata celor din redacţia sportivă. Culmea e că în vară cele două dive au apărut împreună pe coperta unei reviste.

vedete-geanina_2acacddcc2

Crina nu părea deloc supărată că, în urmă cu doi ani, a fost înlocuită la pupitrul ştirilor sportive de seară cu Geanina: “E loc pentru toată lumea, jurnale de ştiri sportive sunt o grămadă, împărţite în mod egal pentru fiecare. Ce-am mai avea de împărţit? Tot presa a speculat despre fiecare dintre noi că am fost retrogradate, scoase de pe sticlă şi aşa mai departe. Şi iată-ne tot acolo, la ştirile sportive ale Antenei 1. Suntem colege, ne respectăm”, se dădeau ele prietene în interviul cu pricina.

 

 

Citeste si...
O vedetă de televiziune de la noi este din nou singură