Deși în urmă cu 10 zile spunea că nu are de gând să revină în politică, Crin Antonescu s-a răzgândit și a făcut un anunț incendiar.

Antonescu a motivat decizia prin faptul că vrea să facă parte din Parlamentul European pentru că urmează o legislatură interesantă. El nu a ratat ocazia de a-i ataca pe actualii şi foştii lideri ai PSD, despre care afirmă că au făcut şi fac parte din ”organizaţia ocultă pe care o numim stat paralel”. Fost preşedinte al PNL, Antonescu s-a arătat dispus să îl susţină public, în campania prezidenţială, pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

”Tematica politică a Parlamentului European şi legislatura care urmează sunt interesante pentru mine din punct de vedere politic. Dacă voi fi candidat al partidului, voi face campanie. Eu ma negat interesul pentru o revenire în politica din România nu pentru că nu m-ar interesa, ci pentru că nu mă interesează conducerea partidului, candidaturi la Parlament sau la preşedinţie.

Citeste si...  Preda regretă lipsa de sprijin pentru Dacian Cioloş la alegerile europene

Eu nu ignor ce se întâmplă la Bucureşti, ce se întâmplă în ţara mea. Am opinii, certitudini. E momentul să îmi asum un alt rol.

 

Ceea ce e de demantelat, adică intereferenţe ale unor instituţii în viaţa democratică din România, trebuie demantelat la Bucureşti, la Bruxelles, oriunde. Lideri marcanţi ai PSD au fost şi sunt membri ai organizaţiei oculte pe care îl numim stat paralel. Nişte lucruri au ieşit la iveală.

Mai e mult până la campania prezidenţială, nu eu decid dacă mă implic. Susţinerea mea pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, e clară.”, a spus Crin Antonescu la România TV,