Crimă teribilă în București un bărbat a înjunghiat mortal, miercuri, o femeie, într-un apartament din Capitală, s-a predat la Poliție.

Crimă teribilă în București: Miercuri, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost înjunghiată într-un apartament situat în sectorul 3.

„La fața locului au sosit polițiștii precum și un echipaj medical care au efectuat manevre de resuscitare. În pofida, eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei”, anunța Poliția Capitalei.

Miercuri noaptea, polițiștii au informat că bărbatul de 49 de ani bănuit de omor s-a predat la Secția 8 Poliție. Este soțul femeii ucise.

În casă s-ar fi aflat fiica lor, în vârstă de 15 ani care ar fi fost martor la scena odioadă, povestesc martori citați de Antena 3.

”Fetița ei am înțeles că era la calculator. Mi-a zis mie că a spălat cuțitul, s-a schimbat de haine și a plecat”, a declarat un martor.

Citeste si...
Tânără împușcată mortal, pe stradă, a apucat să posteze un mesaj pe Facebook, înainte să și dea ultima suflare

Strigătele femeii au alertat vecinii care au sunat de urgență la 112.

”Am auzit că țipa, cam 30 de secunde, după care s-a oprit. Au ieșit și niște vecini din bloc și cam atât. Până am coborât eu să merg la un alt bloc au venit echipajele”, a afirmat un alt martor.

Acum trei copii au rămas fără mamă.

”O familie serioasă, cu 3 copii, 2 gemeni, educați, care tocmai au trecut în clasa a 8-a, un băiat de 20 de ani, o familie respectuoasă, nu am cuvinte. O fată pe care am iubit-o foarte mult. Și el era un băiat nemaipomenit”, a mai spus unul din martori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.