Iată ce părere au artiştii!

  horia-brenciu-delia-stefan-banica-x-factor

Multi se asteapta ca din toamna, la pupitrul X Factor, Horia Brenciu si Stefan Banica sa isi arunce replici intepatoare unul altuia. Tocmai de aici, probabil, va reiesi show-ul care va genera audiente semnificative.

Este deja stiuta competitia artistica intre Horia Brenciu si Stefan Banica. Nu doar ca cei doi sunt angajati acum la aceeasi televiziune, Antena 1, dar vor si sta la acelasi pupitrul ca jurati X Factor. Se anunta momente tensionate in care cei doi sa isi arunce replici intepatoare unul altuia.

Horia-Brenciu-premii-Celebrity-Awards-2014

“Cu privire la desfasurarea show-ului, vreau sa va linistesc. N-o sa se certe nimeni cu nimeni la acest concurs. Va sta fiecare pe scaunul lui si probabil, cu o tableta sau un pahar de suc un fata, vom comenta frumos si ne vom completa super civilizat. Nimic nu va disturba pacea generala.

Acesta este scenariul pe care-l intrevad, in cazul in care mi se strecoara fara sa stiu distonocalm in suc. Dar pana acum, nu m-a pacalit nimeni sa-mi puna ceva in pahar pentru ca beau doar apa.

Citeste si...
Ce planuri are Andra pentru anul 2014!

Prin urmare, n-o sa ma prindeti prea des pe scaun, o sa cant si o sa fiu plin de energie, o sa-mi ascult cu atentie concurentii si evident nu-mi voi contrazice colegii. Poate pe Stefan, cateodata…”, a declarat Horia Brenciu la Observator.

Lavinia-Parva-Stefan-Banica-Celebrity-Awards-2014-11

“Eu nu am sa votez un cantaret, am sa votez un artist, pentru mine sau cel putin eu asa vad lucrurile. Sa precizam ca X Factor desi e un concurs de cantat, in ultimii ani au existat sau exista multe emisiuni gen concurs si s-a creat aceasta falsa impresie ca suntem o tara de dansatori si de cantareti”, a declarat Stefan Banica

Delia Matache, colega lor de pupitru, se asteapta la momente de neuitat: „Eu spun ca o sa fie si distractie. O sa muncim, dar va garantez ca va fi, in formula aceasta, si distractie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.