O explicaţie a îmblânzirii lui Ilie Năstase ar fi aceia că între el şi soţia lui este o diferenţă de 29 de ani. El are 73, ea, 44 de ani. Iar varianta romantică ar fi că Ioana Simion e ultima iubire a lui Nasty, pe bune. Ce e cert e că ameninţat cu divorţul, părăsit de cea de-a cincea nevastă înaintea cununiei religioase şi după ce femeia a plecat de acasă şi a pus piciorul în prag, Năstase a devenit cel mai docil soţ din lume.

Ce n-au reuşit arbitrii de scaun, comuniştii, autorităţile, poliţia şi fostele soţii, iată că a reuşit actuala doamna Năstase. Sau dragostea pentru ea. Capriciosul, vulcanicul şi temperamentalul Ilie nu mai iese din cuvântul ei, aşa că dacă ea i-a zis, el s-a executat. Năstase s-a mutat la Constanţa, oraşul în care este născută Ioana, acolo unde s-au şi cununat anul trecut, înainte de Paşte.

„Zilele trecute am decis să mă mut acolo. E linişte şi nu e niciun paparazzo. Aici, în Bucureşti, ne urmăreau non-stop….Suntem singuri în blocul în care stăm. Avem două apartamente în Mamaia. Stăm câte două, trei zile acolo, apoi venim aici”, a dezvăluit Năstase, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.

Ioana face alergie la fostele neveste

Ilie Năstase şi Ioana au depăşit momentul de criză când toată lumea credea că gata, în loc de nuntă în biserică, urmează divorţ. O vreme, soţia lui Nasty a plecat din vila sportivului din buricul Capitalei şi se mutase cu chirie. Iar tabloidele au dezvăluit că Ioana nu vrea sub nicio formă să mai doarmă sub acoperişul casei redecorate de Brigitte, penultima nevastă a lui Năstase. L-a dus chiar la biserică pe tenismanul care a fost primul lider mondial din istora ATP. De ce? Pentru că, spunea Ioana, în casă sunt energiile fostelor soţii, şi sunt energii negative, iar ea va refuza să trăiască în vila din Dorobanţi până când nu o reamanejează.

Citeste si...
Nu ai incredere in partenerul tau? Iata 5 semne ca nu te va insela niciodata

Se pare însă că lucrurile s-au liniştit. Iar cei doi soţi – care au amânat cununia pe plajă pentru una pe…vapor, cum spunea Ioana – au găsit soluţia de compromis. Fac navesta Constanţa-Bucureşti!

„Mă înţeleg foarte bine cu ea. Viaţa mea de familie s-a schimbat mult. Mi-am lăsat şi barbă, m-am şi tuns. Aşa a fost dorinţa soţiei. Nu avem nici o problemă. Din când în când oamenii vor să ne certăm. Că m-am uitat eu după vreo blondă, prostii d-astea. Şi dacă m-am uitat, ce?”, a mai spus Ilie Năstase.