Conducerea Microsoft nu neagă această posibilitate

 asistent virtual

Deşi încă nu avem parte de nicio confirmare în acest sens, cei de la Microsoft nu neagă această posibilitate. Deşi iOS-ul dispune de Siri, iar în Android găsim asistentul virtual de la Samsung, S-Voice sau Google Now, Microsoft are propria variantă de asistent personal virtual. Cortana este numele acestui soft care simulează inteligenţa de la Microsoft şi ar putea ajunge şi pe plaftormele rivale.

Potrivit go4it.ro, Cortana va evolua către alte platforme, precum Xbox One sau Windows 8.1. Aceste mutări sunt încă o confirmare a deschiderii pe care noul CEO Microsoft, Satya Nadella o manifestă faţă de sisteme de operare rivale. Cei de la GeekWire au citat un program manager Windows Phone, care nu garanta sosirea lui Cortana pe iOS şi Android, dar spunea că este luat în calcul acest lucru.

Un alt aspect ce trebuie luat în seama este faptul că asistentul virtual Microsoft nu va putea fi integrat la fel de bine pe terminale non Windows Phone. Cortana ar fi fost construit pe fundaţia lui Windows Phone şi are nevoie de serviciile şi resursele asociate.

 

Citeste si...
Managerul lui Michael Schumacher face un anunţ de ultimă oră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.