Cornel Dinu îl atacată pe Costel Enache, antrenorul Astrei. CFR Cluj a surclasat-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 5-1 (1-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii I.

CFR Cluj şi-a luat astfel revanşa după ce a fost eliminată din Cupa României de Astra şi a făcut un pas mare spre un nou titlu de campioană, având un avans de cinci puncte faţă de FCSB, când au mai rămas două etape de jucat.

Astra a suferit cea mai drastică înfrângere din acest campionat, după 1-4 cu FC Viitorul şi 0-3 cu Universitatea Craiova, ambele acasă. Astra a pierdut ultimele trei partide din campionat.

Cornel Dinu l-a atacat pe Costel Enache, antrenorul Astrei, pentru modul în care acesta a aliniat echipa de start şi a lăsat să se înţeleagă că partida de la Giurgiu a fost una ”ieşită din comun”.

Citeste si...  Mutu, refuzat de Dinamo!?

„Costel Enache este la ora actuală un tip comod, plăcut, bun executant al comenzilor care pot veni de deasupra lui, din birouri. Nu m-a convins sub nicio formă, îmi pare rău să constat din nou că avem o simplă marionetă la o echipă de fotbal. Am crezut într-o perioadă că poate să fie altceva cu Enache, dar, din păcate, mai mult întuneric decât lumină în ce a încercat el să vorbească, ca de fiecare dată, într-o logoree fără punct, fără virgulă, care nu convinge pe nimeni. Domnule Enache, caută-ţi alţi proşti, pe mine nu mă găseşti, mă! Acum aţi fost martori pe teren şi nu aveţi nicio scuză, din punctul meu de vedere”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.