Corina Crețu susține că Guvernul ar trebui să depună proiecte de accesare a fondurilor europene inainte de a aduce acuzatii Comisiei Europene. Comisarul european spune că o va invita miercuri, pe Viorica Dăncilă, atunci când premierul va fi la Bruxelles, să spună care este poziția Guvernului in privinta unor atacuri ale unor membri PSD, mentionand ca pana acum nu a vazut nicio delimitare de anumite afirmatii.

Corina Cretu o someaza pe Dancila sa spuna daca Valcov face declaratii in numele Guvernului

Corina Cretu sunt destul de trista sa vad aceasta atitutinde complotista, am vazut si aseara ca e un complot mondial. Eu propun guvernantilor sa depuna proiecte si apoi sa acuze Comisia Europeana ca nu le implementeaza. Cat nu avem proiecte, ar fi mult mai benefic pentru cetateni ca guvernantii sa isi canalizeze energia spre realizarea acestor proiecte. Daca nu avem proiecte de calitatem nici nu le putem implemneta”, a declarat comisarul european.

Citeste si...
Declarații incediare ale lui Gigi Becali la adresa lui Cioloș

După ce Darius Vâlcov a spus că minte prin omisiune, Corina Crețu a declarat: „As raspunde daca m-as lamuri daca aceasta e pozitia oficiala a premierului si guverului, nu e prima data când eu sunt atacata de membri ai partidului de guvernamant, inclusiv din interiorul guvernului. Aseara nu numai eu am fost atacata, ci si dl Junker. Dl Timmermans este atacat in fiecare zi si jignit de membri ai partidului de guvernamant. Guvernul va fi miercuri la Burxelles , va prezenta programul presedintiei si as invita-o pe dna premier sa faca aceste precizari daca aceste atacuri prezinta pozitia oficiala statului roman, ca nu am vauzt nicio delimitare”.