Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că judeţul Cluj şi întreaga regiune de Nord-Vest sunt fruntaşe în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene.

Corina Creţu laudă Clujul, deşi Boc este in alt partid

„Clujul a fost ales ca destinaţie în ultima perioadă de către instituţiile europene tocmai pentru modul în care a performat, inclusiv în domeniul fondurilor europene. (…) Regiunea de Nord-Vest este una dintre cele mai performante regiuni din România, (…) şi dacă vine vorba de întreprinderile mici şi mijlocii, este regiunea care a depus de opt ori mai multe proiecte decât banii necesari, ceea ce înseamnă că mediul de afaceri se mişcă foarte mult”, a spus Corina Creţu în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele Pro România, Victor Ponta, şi de foştii miniştri Ioan Rus şi Aurelia Cristea, conform agerpres.ro.

Citeste si...  Vlad Chiricheş, la primul său gol pentru Tottenham Hotspur în campionatul Angliei

La rândul său, Victor Ponta a spus că partidul său este o alternativă politică de centru-stânga.

„Mă bucur foarte tare că am făcut Pro România, pentru că era nevoie de o alternativă pro-europeană, profesionistă, cu oameni care vorbesc despre proiecte şi despre lucruri care chiar trebuie făcute, o alternativă pe zona de centru-stânga”, a menţionat Victor Ponta.