Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a declarat, sâmbătă, la Turda, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că deocamdată nu s-a hotărât dacă va candida la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European. 

„Deocamdată sunt comisar european pentru politică regională şi mă concentrez pe a duce acest mandat cu succes până la capăt. Nu am hotărât dacă voi candida la alegerile europarlamentare”, a spus Corina Creţu, potrivit agerpres.ro

Corina Creţu a avut, sâmbătă, o întâlnire cu primarul municipiului Turda, Cristian Matei. 

„Turda este un oraş care poate fi considerat exemplu în ce priveşte absorbţia fondurilor europene”, a subliniat comisarul European. 

În cursul zilei de vineri, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Phil Hogan, şi comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, au participat la un dialog cu cetăţenii intitulat „Un buget modern pentru o Uniune mai puternică”, organizat la Facultatea de Studii Europene a UBB. Printre alţii, la discuţii au participat ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi europarlamentarul Daniel Buda.

Citeste si...
Luptele din PSD se intensifică. PSD Giurgiu este la un pas de implozie. Acuzații grave: `NU ai luat PSD pe persoană fizică!`