Are 31 de ani, dar consideră că mai are timp pentru o familie!

  Corina (10)

La 31 de ani, când alte vedete sunt deja măritate şi fie au copii, fie se gândesc foarte serios să devină mame, Corina Caragea nu se grăbeşte în nici una din aceste direcţii. Motivul: o sperie ritmul în care se leagă şi se dezleagă căsnicii, mai ales în showbiz, iar pentru maternitate nu se simte pregătită.

În urmă cu patru ani, Corina asemuia măritişul cu un sport extrem şi spunea că trebuie să se gândească foarte bine înainte să se “arunce”. Între timp, nu numai că nu şi-a schimbat părerea, dar a devenit şi mai reticentă în această privinţă. Asta pentru că vede în jur o mulţime de cupluri care azi îşi jură credinţă “până când moartea ne va despărţi”, iar mâine dau fuga la notar să pună capăt căsniciei.

Corina (1)

“E la modă nunta, în aceeaşi măsură în care e şi divorţul. E clar că oamenii sunt prea grăbiţi. Eu nu acţionez niciodată la primul impuls şi cântăresc bine orice mişcare”, ne-a mărturisit superba brunetă de la PRO TV. Nici maternitatea n-o zoreşte, semn că ea însăşi vrea să mai copilărească, înainte de a se apuca să crească un copil. “Voi fi mamă… când voi fi pregătită”, a spus ea cu hotărâre.

Până să se hotărască să-şi întemeieze o familie, Corina îşi umple timpul în cel mai plăcut mod cu putinţă: făcând sport, prezentând sport şi mergând în vacanţe.

“Asta îmi place cel mai mult să planific: vacanţa. Ador să explorez locurile, străduţele, parcurile, atmosfera oraşului în care mă aflu. De obicei, mă întorc mai obosită decât am plecat, dar mai bogată. Nu în haine şi pantofi, ci în amintiri”.

La ştirile din sport nu i-a trecut niciodată prin cap să renunţe. O tentează divertismentul, dar în caz că i s-ar propune să prezinte un show, ar accepta numai dacă ar fi lăsată să rămână şi la emisiunea care a făcut-o vedetă.

Corina nu a apărut niciodată cu un gram în plus. Care e secretul ei? “Merg la sală şi fac şi mişcare în aer liber. Cât despre mâncare, eu nu sunt o mare gurmandă, mănânc cât să trăiesc, nu invers. Ocolesc prăjelile, pâinea şi sucurile. Dulciurile rămân însă plăcerea mea vinovată”, a recunoscut frumoasa brunetă.

 

 

Citeste si...
Caz UNIC în lume. Ea e fetiţa care s-a născut fără niciun strop de sânge în corp!