Moartea copilului de 9 ani, din Cluj-Napoca, a fost una violentă, au stabilit anchetatorii, duminică, în urma necropsiei. Mamă băiatului, suspectată că și-a bătut fiul până a murit, a fost reținută, fiind acuzată de violență în familie sub forma omorului, informează Mediafax.

Reprezentanții Poliției Cluj au transmis, duminică, primele rezultate, în cazul copilului găsit mort în casă, în Cluj-Napoca, după efectuara necropsiei.

„În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă și a survenit ca urmare a agresiunilor suferite”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Potrivit acestora, principalul suspect, mamă băiatului, a fost reținută și urmează să fie prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz se fac cercetări pentru infracțiunea de violență în familie sub forma omorului.

Citeste si...  Pretențiile lui Liviu Dragnea BLOCHEAZĂ bugetul pe 2019

Femeia acuzată că și-a omorât copilul, sâmbătă noaptea, mai are acasă doi fii, geamănul celui ucis, și încă un băiat. Toți cei trei copii urmau o școală de muzică.

Surse din anchetă au arătat că femeia era agresivă cu cei trei copii ai săi, lucru cunoscut și de vecini. Cei trei copii erau crescuți de mamă și de concubinul acesteia.