Fetiță în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, județul Buzău, pentru a ajunge la bunicul său, a fost găsită, sâmbătă, după mai bine de 14 ore de căutări. Primele informații sunt că fata este în stare bună și nu are urme de violență pe corp.

Nicoleta, fetiță în vârstă de 8 ani, dispăruse vineri, în jurul orei 17:00. Părinții au semnalat dispariția în jurul orei 21:00. 

Ea a fost găsită sâmbătă, în jurul orei 11:00, cu ajutorul dronelor ridicate sâmbătă dimineața, într-o poieniță de lângă comuna Bisoca, la destul de mare distanță de casa ei. E posibil ca forfota oamenilor care au căutat-o toată noaptea în zonă să fi ținut la distanță eventualele animale sălbatice care ar fi putut fi un pericol pentru fetiță. Copila, deși speriată, le-a povestit polițiștilor că a vrut să ajungă la bunicul ei pe câmp, dar s-a rătăcit și nu a mai știut să se întoarcă acasă. Ea s-a ascuns undeva în poieniță și a stat toată noaptea.

Citeste si...
Fata de 13 ani, disparuta din Targu Jiu, cautata de Politie

Fetiță dispărută a fost căutată fără întrerupere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a plecat spre bunicul său, aflat la câmp la aproximativ 500 de metri de casă, dar nu a mai ajuns nici la bunic, nici acasă. În jur de 200 de persoane au participat la căutarea sa în cursul nopții, s-au folosit camere cu termoviziune, iar sâmbătă a fost trimis inclusiv un elicopter și au fost ridicate drone.

Deși fetița pare teafără, autoritățile au chemat totuși o ambulanță care îi verifică starea de sănătate.