Un cont de pe retea de socializare Instagram a publicat o colectie de imagini din vacantele de vara ale copiilor de bani gata din Statele Unite, dar si din Europa sau Asia.

Această prezentare necesită JavaScript.

ontul Rich Kids of Instagram a devenit popular online dupa ce a reusit sa publice o colectie de imagini care ilustreaza cum si-au petrecut vacanta de vara copiii de multimilionari de peste Ocean si nu numai.

Printre bijuterii scumpe, plaje private si plimbari cu iahtul de milioane de dolari, fotografiile prezinta excentricitatile si extravagantele tinerilor care profita din plin de banii parintilor. Unul dintre ei se lauda fara nicio jena ca in 3 luni a cheltuit 500.000 de dolari, de pe cardul tatalui sau.

Un tanar, Andreas Arnhoff, s-a laudat pe retelele sociale cu un Ferrari rosu primit cadou de la parinti in timp ce Joseph Meyer arata ca este atat de bogat incat ii da sampanie de baut cainelui sau.

Citeste si...  Zeci de angajaţi de la o fabrică din Braşov, INTOXICAŢI cu o substanţă periculoasă. 16 AMBULANŢE intervin