Aproape un an întreg, tabloidele au tot scris, paparazzi au tot vânat, iar presa de scandal a speculat că Misha și Connect-R au probleme în căsnicie. Și chiar dacă vreme îndelungată au tot fentat răspunsul clar, până la urmă destăinuirea a venit din partea cântărețului: sunt divorțați de mai bine de un an!

Surpriza a fost colosală, mai ales că dincolo de problemele lor de cuplu, pe partea cealaltă, a părinților, nimic nu a părut să scârție. S-au străduit, a lămurit Connect-R tot pe Instagram situația. Că Maya, fiica lor, nu are de ce să resimtă această situație, așa că el și mama ei se vor comporta în continuare precum o familie.

Vacanțe împreună și mesaje cu subînțeles

Tot pentru ca micuța lor copilă să nu resimtă efectele divorțului dintre ei, toate vacanțele le-au petrecut împreună. De curând au stat câteva săptămâni în Zanzibar, pe o plajă exotică, iar pozele provocatoare urcate de Misha i-a pus pe gânduri pe internauți. Mai ales că fotograf i-a fost nimeni altul decât fostul soț.

Iar zvonul pare să capete tot mai mult contur. În special după vizita la Disneyland Paris, de unde Connect-R a postat o poză cu Misha cu perucă, cu un mesaj interesant.

Cert e că acum nimeni nu ar mai fi surprins dacă așa cum au tăinuit divorțul, foștii soți țin ascunsă și împăcarea.

Citeste si...  Orlando Bloom a găsit cu cine să o înlocuiască pe Miranda Kerr

Problemele de sănătate ale copilului, motivul rupturii

Cel puțin așa au susținut pentru presa mondenă apropiați ai cuplului. Flacăra iubirii a ars mereu între superba blondă moldoveancă din Galați și pasionalul cu inimă de țigan din mahalaua Bucureștilor, însă fiica lor s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate care le-au dat viața peste cap.

Pe Ștefan Mihalache, așa cum se numește în buletin solistul celebru după hitul ”Eu vara nu dorm”, situația l-a băgat practic în depresie, iar faptul că Misha, ca mamă, s-a dedicat exclusiv fetiței, a accentuat această stare.

Relu și Mihaela, dragoste ca-n cântece

Relu, cum îi spun prietenii, și Mihaela, așa cum o cheamă de fapt pe cântăreață, s-au văzut, s-au plăcut, au făcut repede un copil și apoi nuntă mare. Naș le-a fost Pepe, iar petrecerea a fost una de pomină, cu mirele și nașul urcând pe scenă și cântându-le invitaților.

Connect-R avea 31 de ani când s-a însurat, iar Misha, doar 22. Iar căsnicia lor a durat, pe hârtie, doar 4 ani. Tabloidele susțin însă că minunea s-a întâmplat de Paște, iar cei doi artiști ne vor surprinde iar după divorț cu o altă… nuntă!