Cântăreţul se pregăteşte intens pentru întâmpinarea primului său copil!

connectr-

Potrivit ultimei ecografii făcute de soţia sa, Misha (22 de ani), Ştefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, va deveni tătic în jurul datei de 20 ianuarie. Chiar dacă ar mai fi ceva timp până atunci, artistul a fost deja prin magazinele pentru bebeluşi, pentru a cumpăra toate cele necesare pentru fetiţa sa.

Connect-R ar putea deveni tătic în orice moment, dat fiind faptul că soţia sa, Misha, va intra, în curând, în cea de-a 38-a săptămână de sarcină.

Cum ultima ecografie a arătat că viitoarea mămică va naşte în jurul datei de 20 ianuarie, pentru a nu fi luat pe nepregătite, artistul a comandat deja câteva lucruri pentru micuţa sa, cum ar fi pătuţul, precum şi landoul în care o vor scoate din spital.

În plus, Misha are deja bagajul făcut, pentru a ajunge cât se poate de repede la clinica privată în care va naşte în momentul în care îi va veni sorocul.

Deşi şi-ar fi dorit să-şi primească fetiţa în casă nouă, Connect- R a amânat achiziţionarea unei vile, întrucât nu a găsit ceea ce dorea. “Vrea să-şi ia casă cu o curte mare, în zona Titan, cât mai aproape de studioul său, sau în centru. O singură vilă i-a plăcut cât de cât, dar nu a fost decis s-o cumpere. A hotărât astfel să înceapă din nou căutările abia după ce va deveni tătic”, a povestit o persoană apropiată artistului.

 

 

Citeste si...
Facebook a introdus o nouă opţiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.