Misha va naşte în ianuarie, iar cântăreţul vrea ce-i mai bun pentru fetele lui

connect-r(1)

Ştefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni tătic. Misha (22 de ani), soţia sa, urmează să nască la începutul lunii ianuarie şi, cum mai sunt doar vreo luni până la marele eveniment, artistul dă zor cu pregătirile. Superstiţios din fire, el nu vrea să-i cumpere încă de pe acum hăinuţele, fiind preocupat mai degrabă de achiziţionarea unei vile.

Pentru Connect-R, anul acesta a fost unul cât se poate de bun, atât pe plan profesional, cât şi personal. A înregistrat câştiguri foarte mari din concerte, dar şi din diverse contracte TV şi reclame, aşa că numai luna trecută i-au intrat în cont în jur de 50.000 de euro. În plus, s-a însurat cu senzuala solistă Misha, interpreta piesei “Tenerife”, iar în ianuarie va veni pe lume primul lor moştenitor.

misha-connect-r

Şi, cum au mai rămas doar vreo două luni până când soţia sa va naşte, Connect-R vrea să-şi investească o parte din banii câştigaţi, în jur de 150.000 de euro, într-o vilă cu o curte mare. Acesta este motivul pentru care deja a vizionat mai multe terenuri şi case, majoritatea situate în apropierea Capitalei. Apartamentul în care locuieşte în prezent cu nevasta lui nu intenţionează să-l scoată la vânzare, ci să-l păstreze pentru fetiţa lor. Totodată, ca un tătic bun, el are în plan să deschidă şi un cont pe numele copilei, de care aceasta să beneficieze de la vârsta de 18 ani.

 

 

Citeste si...
Fost parlamentar, CONDAMNAT la un an de închisoare cu suspendare pentru PROFANARE de morminte