Conflict greu de imaginat, miercuri seară, între doi fraţi din Maramureş. Motivul scandalului: un loc de parcare.

Conflict cu urmări tragice. Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Târgu Lăpuş, localitatea Rogoz, şi-a înjunghiat fratele mai mic, miercuri, după ce s-au certat din cauza unui loc de parcare, iar conflictul a degenerat, potrivit vasiledale.ro

Enervat, agresorul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în abdomen. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost preluată de un echipaj medical şi transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Care a fost motivul scandalului
Potrivit primelor informaţii, agresorul ar fi fost deranjat de faptul că fratele său mai mic nu şi-ar fi parcat maşina aşa cum trebuie.

Tânărul înjunghiat se află acum la spital, iar fratele său s-a ales cu dosar penal pentru violenţe.

Ce spune Poliţia
„(…) polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către fratele său.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima ca fiind un bărbat de 31 de ani din Rogoz, iar persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani.

Victima, care prezenta o plagă în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliţiei Maramureş transmis presei.


Citeste si...
Coronavirusul a lovit în PNL fix înainte de vizita lui Orban la Maramureș