Primarul General, Gabriela Firea: Targul de Joburi organizat de Municipalitate a fost un succes. Peste 20.000 de bucuresteni si-au depus CV-urile pentru a se angaja la Companiile Municipale infiintate de Primarie

Targul de Joburi organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si-a inchis portile in acest weekend, pe parcursul celor doua zile reprezentantii companiilor municipale participante oferind informatii pentru mii de bucuresteni care s-au aratat interesati de oferta de munca a Municipalitatii.

Primarul General, Gabriela Firea: „Targul de Joburi organizat de Primaria Capitalei a reprezentat un adevarat succes, pentru cele 2.000 de posturi oferite de Companiile Municipale aplicand peste 20.000 de cetateni. Bucurestenii ne-au aratat astfel ca au incredere in proiectele Municipalitatii si doresc sa contribuie la imbunatatirea serviciilor publice, precum si la dezvoltarea orasului. Cele 22 de companii municipale vor reprezenta o alternativa sanatoasa a vechiului model administrativ si vor presta servicii publice in beneficiul cetatenilor”

Companiile Municipale care au participat la targul organizat de PMB, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, in colaborare cu Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti sunt:

Compania Municipala Trustul de Cladiri Metropolitane S.A

Compania Municipala Consolidari S.A

Compania Municipala Imobiliara S.A

Compania Municipala Parking S.A

Citeste si...  Cum a explicat primăria crăparea acoperișului stadionului din Craiova, iaugurat în 2017

Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje S.A

Compania Municipala Energetica S.A

Compania Municipala Managementul Traficului S.A

Compania Municipala Medicala S.A

Compania Municipala Iluminat Public S.A

Compania Municipala Sport pentru Toți S.A

Compania Municipala Eco Igienizare S..A

Compania Municipala  Managementul Transportului S.A

Compania Municipala Publicitate si Afisaj S.A

Compania Municipala Paza si Securitate S.A

Compania Municipala Turistica S.A

Compania Municipala Parcuri si Gradini S.A

Compania Municipala Agrement S.A

Compania Municipala Dezvoltare Durabila S.A

Compania Municipala Intreținerea Arborilor si Spațiului Verde S.A

Compania Municipala Protecție Civila si Voluntariat S.A

Compania Municipala Tehnologia Informației S.A

In perioada imediat urmatoare se vor analiza CV-urile primite, dupa care se vor organiza o serie de interviuri de angajare, in urma carora se vor selecta aplicantii. De asemenea, reprezentantii societatilor comerciale vor tine legatura si cu cetatenii  care nu vor fi selectati in urma interviurilor, in vederea ocuparii unor posturi viitoare, care se vor crea ca urmare a diversificarii activitatii societatilor municipale.

Companiile la care s-au depus cele mai multe CV-uri au fost Compania Sport pentru Toti (1.468), Compania de Iluminat Public (1.405), Compania Consolidari (1.391) Compania Dezvoltare Durabila (1.376), Publicitate si Afisaj (1.104).