Un caz cutremurător a șocat România la începutul acestui an. O fetiță de nici doi ani din Chinari, județul Mureș, a fost ucisă de unchiul ei, care i-a sucit gâtul. Medicii legiști au efectuat autopsia, iar concluziile sunt șocante.

Medicii legişti au stabilit că fetiţa a avut o moarte violentă, produsă de un traumatism cranio-cervical cu fractură, multiple hemoragii provocate prin lovire directă cu un corp dur, apoi răsucire bruscă a craniului faţă de trunchi. Criminalul şi-a recunoscut fapta şi că a lovit copila cu o bară de metal în zona capului, potrivit Observator TV.

Motivul care l-a determinat pe bărbat să își ucidă nepoata este revoltător. Acesta a fost deranjat că micuța plângea și, sub influența băuturilor alcoolice, a sărit asupra fetiţei şi nu s-a oprit să o lovească până când aceasta nu a tăcut.

Citeste si...  Detalii şocante în cazul fetiţei ucise la Baia Mare. Datele preliminare ale autopsiei

După ce și-a ucis nepoata, criminalul a adormit și abia dimineață, când s-a trezit din beție și a văzut trupul neînsuflețit al micuței, şi-a sunat fratele să vină acasă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis să-l aresteze pentru 30 de zile. El va fi cercetat pentru omor deosebit de grav.