Fuego a oferit iubitorilor de colinde și de muzică de calitate o seară de Crăciun Excepțională. Alături de artiști precum Mirabela Dauer, Rodica Popescu Bitănescu și Adrian Naidin, Paul Surugiu a creat un vis de iarnă pe note muzicale care a durat două ore și jumătate. Pentru a-și mulțumi fanii acesta a susținut nu unu, ci două spectacole la Teatrul Național din București, iar ambele s-au jucat cu casa închisă.

 

„Nu a fost simplu, în toamnă, să iau decizia și să am curajul de-a concerta pe scena Teatrului Național din București chiar în ziua de Crăciun. Mulți m-au descurajat, dar iată că realitatea a fost alta și am petrecut minunata sărbătoare alături de aproape 2000 de oameni, în două concerte, veniți special să mă vadă și să mă asculte. Nu a fost simplu, după aproape 30 de spectacole și oboseala acumulată, să fiu fresh, dar m-am mobilizat și am încercat să dau ce-i mai bun din mine, într-o seară de poveste.

 

Am avut alături trei prieteni, trei oameni remarcabili care au împlinit conceptul spectacolului meu – actrița Rodica Popescu Bitănescu, într-o altă ipostază, recitând, pe fond dramatic, într-un duet cu mine, violoncelistul Adrian Naidin, alături de care am creat un moment de zile mari și prietena mea, minunata artistă Mirabela Dauer, care a colindat și mi-a făcut onorea de-a accepta invitația, cântând împreună unul dintre duetele noastre. Peste două ore și jumătate oamenii mi-au stat aproape, au cântat, au râs și-au plâns cu mine, bucurându-ne de magia sărbătorii. Sunt fericit și le mulțumesc tuturor!” (PAUL SURUGIU)

Citeste si...  Victor Ponta e în culmea disperării: Fiul său a ajuns DE URGENȚĂ la spital