Moartea lui Andrei Gheorghe a provocat multă durere în rândul celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat. Familia jurnalistului este devastată de când a aflat cumplita veste. Omul de radio şi tv a fost căsătorit de două ori, dar nu a reuşit să rămână fericit în mariaje, aşa că a divorţat. De ultima nevastă, Petruţa, cea care îl plânge acum, s-a separat în urmă cu patru ani, dar continua să fie apropiat de ea şi de cei trei copii ai psihoterapeutului.

Dacă pe plan profesional Andrei Gheorghe a escaladat treaptă cu treaptă până a ajuns în vârf, în viaţa amoroasă lucrurile nu au fost la fel de fireşti. El a trăit poveşti de dragoste complicate. A fost căsătorit cu Maria în studenţie, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată, dăruindu-i o fată, pe Anastasia, dar nu a reuşit să rămână lângă ea.

Ulterior, el a cunoscut-o pe Petruţa, femeia cu care a simţit într-adevăr că are o familie. Era foarte ataşat de cei trei copii ai ei, Cristina, Katarina şi Max, pe care îi trata ca pe ai lui. Cu ei îşi petrecea de altfel verile la mare. În câteva imagini surprinse de fotoreporterii Click!, cu puţin timp înainte ca jurnalistul să se separe oficial de Petruţa, Andrei Gheorghe era foarte bine încadrat în tabloul familiei perfecte.   

Cu un an înainte de divorţ, Andrei Gheorghe îşi petrecea verile la mare cu Petruţa şi cei trei copii ai ei
foto: Click!
Timpul nu a stat în loc pentru momentele de fericire pe care Andrei Ghoerghe le-a simţit şi şi-au făcut loc neînţelegerile în cuplu. A divorţat de Petruţa în 2014, dar asta nu a însemnat că relaţia lor a luat sfârşit de tot. Cei doi au păstrat în continuare legătura, ba chiar erau foarte apropiaţi.
Jurnalistul era foarte apropiat de copiii Petruţei, fosta lui soţie
foto: Click!

Întrebat după cele două divorţuri dacă mai crede în căsnicie, Andrei Gheerghe răspundea tranşant: «Sigur că da, însă nu sunt convins că ea mai crede în mine».

Citeste si...
Sănătatea se cultivă în familie şi se antrenează prin sport

În relaţia cu cei mici, Andrei Gheorghe încerca să impună respect, dar ştia când să le ofere şi momente de tandreţe. El se descria ca un tată exigent.    

“Am fost un tată destul de strict. Nu sunt prietenul copiilor mei. Nu înţeleg moda asta cu «să fii prietenul copiilor tăi», e o tâmpenie, tuturor celor care susţin asta le spun că încalcă legile naturii. E cea mai mare prostie, să simulezi prietenia renunţând la autoritate. Să fii tată, nu prieten, prietenii lui sunt alţii şi el cu prietenii lui trebuie să vorbească. Copilul trebuie să aibă secretele sale, lumea sa, individualitatea sa. Altfel, devine o umbră şchioapă de-a ta”, declara Andrei Gheorghe într-un interviu. Juranlistul completa şi spunea că niciodată nu a sărit calul doar dintr-un exces de zel.

„Eu nu o să-mi bat niciodată copiii, pentru că pe mine m-au bătut părinţii. Nu îi bat pentru că mi se pare too much (n.r. – prea mult), necivilizat, inutil. Asta nu înseamnă că îmi acuz părinţii pentru bătăile luate, din contră, mi se pare că au avut foarte mare dreptate. Adică ştiu de ce mi-am luat-o, iar acum, la maturitate, le dau dreptate”, spunea el pentru adevarul.ro.  

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, luni seară, în baia locuinţei sale din Voluntari. Surse din rândul legiştilor spun că jurnalistul care avea 56 de ani ar fi suferit un stop cardio-respirator.