Comisarul șef Traian Berbeceanu, alături de colegii săi din Poliția Română, a reușit de-a lungul timpului să ofere un spațiu public mai sigur. Lupta împotriva criminalității organizate este o muncă grea, istovitoare, care presupune sacrificii în plan personal. O carieră în domeniu presupune, dincolo de integritate, o dăruire puternică, un devotament pentru valori morale și profesionale extraordinar. Numai așa se poate rezista într-o activitate cu stres puternic.

Rezultatele din munca de poliție au fost notabile, nu sunt puține știrile în care acțiunile BCCO Alba-Iulia au fost mediatizate.

Pentru exemplul de dăruire în plan profesional, pentru întreaga sa carieră, jurnaliștii Hunedoara Liberă propun locuitorilor Devei și nu numai, în cadrul unei campanii, o întâlnire cu Traian Berbeceanu pentru a-i mulțumi pentru munca sa în folosul tuturor.

Citeste si...
Consiliul General al Municipiului Bucureşti ar putea aproba asigurarea unei mese zilnice categoriilor defavorizate

„Sâmbătă, 09 iulie 2016, ora 11.00, domnul Traian Berbeceanu vine să-l întâlnim. Aveți ocazia să îl priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei”, se arată pe hunedoaralibera.ro.