Plata prin SMS a peajului (taxa de utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) și a rovinietei a fost suspendată temporar duminică după-amiază, din cauza unor probleme tehnice, potrivit unui anunț al CNAIR.

CNAIR anunță că a fost reluată plata prin SMS a rovinietei și a peajului, după rezolvarea problemelor tehnice care au dus la întreruprerea acestora, în cursul după-amiezii de duminică.

Știrea inițială:

Compania recomandă achitarea la benzinării a celor două taxe

„Din cauza unor probleme tehnice, în acest moment Peajul și Rovinieta nu pot fi achiziționate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă. Sistemul permite însă achitarea Peajului și a Rovinietei la ceilalți operatori printre care și la benzinării. Vă reamintim că în cazul în care din diverse motive ați efectuat trecerea podurilor dunărene fără a achita Peaj, puteți plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii. Pecizăm însă că trebuie să achiziționați Rovinieta înainte de a pleca la drum și puteți achita acest serviciu inclusiv la benzinării”, arată un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Citeste si...  Bianca Drăgușanu, dată în judecată de statul român!

„Dăm asigurări că facem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil”, mai arată CNAIR.

Se întâmplă în condițiile în care zeci de mii de turiști se întorc din weekendul sau concediul petrecut pe litoral.