Codrin Ștefănescu susține că plecările din PSD sunt asumate de conducerea partidului, urmând ca, in acest context, în partid să vină alți parlamentari.

„Vis-a-vis de aceste plecări, adică cei care au semnat scrisoarea, noi ne-am asumat și știam și bănuiam și eram pregătiți pentru aceste plecări. De aceea, acum două zile am și anunțat că sistemul, care dă ordin pentru aceste plecări și care creează tot felul de partide, de la USR, PMP, ș.a.m.d., nu are cum să îngenuncheze un partid care este al românilor și este PSD. Suntem pregătiți și noi. Vom face și noi un transfer în următoarele zile de alți parlamentari care s-au săturat de stilul acesta securistoido-băsist cu care sunt conduse alte formațiuni politice și vom întări grupurile parlamentare ale PSD”, a declara Codrin Ștefănescu, la România Tv.

Citeste si...  Cauza pentru care GOOGLE a eliminat mai multe bloguri şi canale de Youtube

Reacția vine în contextul în care in ultimele zile mai multi parlamentari au plecat de la PSD si s-au inscris in Pro România. Printre acestia, deputatul de Timiș Adrian Pau, fostul premier Mihai Tudose sau Georgian Pop.