Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat luni, la Sibiu, că partidul se află în campanie electorală şi că primele discuţii despre alegerile europarlamentare şi posibilii nominalizaţi vor începe în 15 februarie, la sediul central al partidului, informează Agerpres.

„Sunt foarte bine pregătiţi colegii mei, chiar mai bine decât mă aşteptam. (…) Şi începând de astăzi noi suntem în campanie electorală. Începând de astăzi suntem în campanie şi vom fi în campanie începând de acum până la finalul anului când vom avea alegerile prezidenţiale”, a spus Codrin Ştefănescu, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cine va fi nominalizat din Sibiu pentru alegerile europarlamentare, Codrin Ştefănescu a precizat: „Discuţiile încep pe 15 februarie la sediul central al partidului. Vom face o analiză la tot ce s-a întâmplat în Parlamentul European. Vrem în mod clar să nu mai avem accidente, adică nu am mai vrea să fie soţia lui… sau oameni cum a fost domnul Cătălin Ivan. Şi aici o să căscăm bine ochii, ca să zic aşa, româneşte. Şi vom avea cadre, unul şi unul. Dar cu siguranţă vom avea europarlamentari care vor vota cu România, nu împotriva României cum au votat peneliştii domnului Klaus Werner Iohannis.”

Citeste si...  Ai menstruatie, insa aveti o pofta nebuna de sex? Iata ce trebuie sa stii despre o partida de amor in aceste zile

Codrin Ştefănescu, ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, Eugen Nicolicea, parlamentari şi membrii din conducerea organizaţiei judeţene PSD au susţinut luni, o conferinţă de presă la Sibiu, în timp ce câţiva protestatari au scandat lozinci anti-PSD în faţa sediului.

la începutul acestui an că potrivit unor surse din partid social-democrații apreciază că foștii europarlamentari PSD Sorin Moisă și Cătălin Ivan au ajuns conjunctural pe listele partidului, acesta fiind motivul pentru au demisionat ulterior din grupul socialist. Potrivit surselor citate, viitorul mandat al PE va fi marcat de dosare importante astfel că social-democrații vor să se asigure că nu trimit trădători la Bruxelles.