Fetele s-au înfruntat cu o echipă universitară locală… şi au pierdut

  prostituate fotbal

Un grup de prostituate braziliene a disputat un meci de fotbal într-un cartier popular din Belo Horizonte, unul dintre oraşele-gazdă ale Cupei Mondiale 2014, pentru a solicita respectarea drepturilor lor.

Organizat în pauza partidei Columbia – Grecia (3-0) din Grupa C a competiţiei, meciul a avut loc pe bitumul unei mici străzi pictate cu această ocazie în verde, având pe post de porţi conuri de semnalizare rutieră.

prostituate

Prostituatele, care au jucat alături de membrii unei organizaţi creştine evanghelice americane, au înfruntat o echipă universitară locală.

„Drepturile trebuie să fie aceleaşi pentru toţi. Nu putem date la o parte ca lucrătoare sexuale. Discriminarea trebuie să ia sfârşit”, a declarat una dintre prostituatele participante la acest meci, disputat sub sloganul „Drepturile noastre, lupta noastră”.

Prostituatele au pierdut meciul, însă scorul nu a părut să afecteze pe nimeni, jocul încheindu-se cu îmbrăţişări şi strigăte de bucurie de ambele părţi, precizează AFP.

De mai mulţi ani, prostituatele braziliene solicită să se pună capăt discriminării care vizează profesia lor şi pe care doresc să o reglementeze în special pentru a putea oferi venituri „lucrătoarelor sexuale” trecute de prima tinereţe.

Citeste si...
Porumboiu a intrat în direct şi a povestit cum şi-a umilit Becali antrenorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.